לחמניות בריוש במילוי נוטלה
מצרכים:
30 גרם שמרים טריים
100 מ”ל חלב
3 ביצים בטמפ’ החדר
500 גרם קמח
80 גרם סוכר
10 גרם מלח
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
למילוי:
צנצנת ממרח נוטלה
הגרסא המשודרגת שלנו ללחמניות עם שוקולד
- במיקסר עם וו לישה, מערבלים את החלב עם השמרים
- מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד החמאה והמלח, ומעבדים כ-10 דקות
- מוסיפים בהדרגה את החמאה עד להטמעה
- מוסיפים את המלח ולשים עוד כ2 דקות
- מתפיחים בקערה משומנת קלות כחצי שעה עד להכפלת הנפח
- מזלפים ממרח נוטלה על צלחת ומקפיאים כ-10 דקות
- יוצרים כדורים של 25 גרם, ממלאים בכדורי הנוטלה ומניחים בתבנית
- מתפיחים כחצי שעה להכפלת הנפח ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ30 דקות