עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן

 

עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן

מצרכים:

500 גבינה לבנה 9%
2 ביצים
120 סוכר
120 שמנת מתוקה 42%
150 שוקולד לבן

לציפוי ( כשהעוגה עדיין חמימה ):
1 שמנת חמוצה 15 % בטמפ החדר
2 כפות סוכר

עוגת גבינה נימוחה ונפלאה עם נגיעות שוקולד לבן ושמנת חמוצה

אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-150 מעלות
  • בקערה טורפים את הביצים, הסוכר והגבינה
  • בקערה נוספת ממיסים במיקרוגל את השמנת המתוקה והשוקולד הלבן
  • מאחדים את 2 התערובת ומוזגים לתבנית האפייה
  • אופים כשעה וחצי
  • מערבבים את חומרי הציפוי מוזגים מעל העוגה החמימה, אופים 5 דקות
  • מקררים את העוגה במקרר כ-4 שעות עד לילה

0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty