מתכון לגרנולה

מבשלים בסיר: 
חמאה 125 גרם
דבש 250 גרם
וניל 10 גרם

בינתיים מערבבים בקערה גדולה:
שיבולת שועל 500 גרם
גרעיני חמניה 100 גרם
דלעת 75 גרם
שקדים פרוסים 200 גרם
קינמון, ג'ינג'ר יבש ומעט מלח

כשתערובת החמאה והדבש חמה, יוצקים בזהירות לקערה עם שיבולת השועל והאגוזים ומערבבים בעזרת לקקן חסין חום או כף עץ.

משטחים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים כחצי שעה ב150 מעלות, ומערבבים מידי פעם שכל הגרנולה תקבל גוון זהוב ואחיד.

לאחר האפייה מוסיפים גרם צימוקים או חמוציות 

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקה