מתכון לגרנולה

מבשלים בסיר: 
חמאה 120 גרם
דבש 250 גרם ( 1/2 כוס )
וניל 10 גרם

בינתיים מערבבים בקערה גדולה:
שיבולת שועל 500 גרם
תערובת 575 גרם אגוזים שאתם אוהבים
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית ג'ינג'ר יבש
1/2 כפית מלח

כשתערובת החמאה והדבש חמה, יוצקים בזהירות לקערה עם שיבולת השועל והאגוזים ומערבבים בעזרת לקקן חסין חום או כף עץ.

משטחים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים כחצי שעה ב150 מעלות, ומערבבים מידי פעם שכל הגרנולה תקבל גוון זהוב ואחיד.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקה