עוגיות שוקולד צ'יפס

מתכון קל וטעים שאפשר להכין עם הילדים בימים גשומים

מצרכים:
חמאה
270 גרם
סוכר 325 גרם
ביצים 145 גרם
וניל 9 גרם
קמח 510 גרם
אבקת אפייה 5 גרם
אבקת סודה לשתייה 1.5 גרם
מלח 4 גרם
שוקולד צ'יפס 300 גרם

אופן הכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקרימים יחד את החמאה וסוכר לתעורבת תפוחה ואוורירית ( כ-5 דקות ).
מוסיפים את הביצים והוניל בהדרגה וממשיכים לעבד יחד.
מוסיפים את כל היבשים והשוקולד צ'יפס ומעבדים יחד לבצק עוגיות.
בעזרת כף קפיצית של גלידה או בעזרת ידיים רטובות במעט מים, יוצרים כדורים קטנים, מניחים על על גבי תבנית עם נייר אפיה, ואופים כ15 דקות להזהבה.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקה