מתכון לעוגת שמרים שוקולד

יש יותר כיף ומנחם מעוגת שמרים רכה ושוקולדית?

מצרכים:

4 ביצים 
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
1 קילו קמח
2.5 כפות שמרים יבשים
300 גרם חמאה רכה
1 כפית מלח

אופן הכנה:
בקערת מיקסר עם וו לישה, מעבדים יחד את כל המצרכים מלבד המלח והחמאה, כ8 דקות.
מוסיפים חמאה בהדרגה ולשים עוד כ3 דקות.
מוסיפים מלח ולשים עוד כ2 דקות.
מתפיחים לילה במקרר.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח, מורחים ממרח שוקולד שאתם אוהבים
( או גנאש שוקולד ), ומגלגלים לרולדה.
מעבירים למקפיא לשעה לחיתוך נוח.
פורסים את הרולדה, מניחים בתבנית מאפינס עם נייר מנז'טים, מתפיחים להכפלת הנפח, מברישים בביצה ואופים להזהבה.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקה
    דילוג לתוכן